ПОЗИТИВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МАГІСТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ «ПОРІВНЯЛЬНЕ ТА МІЖНАРОДНЕ ВИРІШЕННЯ СПОРІВ» В ЛОНДОНСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ КОРОЛЕВИ МАРІЇ - Nahorna, Olha (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: «Педагогіка. Соціальна робота», 2018)
Магістерська програма «Порівняльне та міжнародне вирішення спорів» в Лондонському університеті Королеви Марії забезпечує своїх випускників необхідними знаннями, уміннями та навичками для реалізації успішної кар’єри у галузі міжнародного арбітражу, який є сучасним та динамічним інструментом врегулювання як внутрішніх, так і міжнародних комерційних, торгових, будівельних, інвестиційних та інших конфліктів. Мета статті – проаналізувати відмітні позитивні риси цієї програми. Метод аналізу та синтезу юридичних та науково-методичних джерел був використаний для оцінки рівня актуальності проблеми дослідження. Метод узагальнення був застосований для формулювання висновків статті. Відтак, ефективна організація аналізованої магістерської програми дозволяють випускнику стати цінним активом будь-якої організації чи установи, діяльність якої пов’язана з міжнародним арбітражем.